Jump to content
GO.DEMENTII.RO
IP SERVER: 89.34.25.241:27015

Cautam admini activi si seriosi ! Detalii in sectiunea GO a comunitatii DEMENTII.RO

CSGO.DEMENTII.RO
IP SERVER: 194.36.142.61:27015

Serverul Classic CSGO Cauta admini / Helperi ! Detalii la Sectiunea CSGO

Aleku

⚒ Community Builders
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

Aleku last won the day on December 4 2020

Aleku had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Aleku

 • Birthday 06/23/2002
 • Age 18

Recent Profile Visitors

156 profile views
 1. Acceptat ! O sa ai categorile facute pe ts imediat.
 2. Welcome ! Să ai o ședere plăcuta pe comunitatea noastra.
 3. Acceptat, schimba reclamele! T/C
 4. CLANURILE COMUNITATI ! 1. Clanul PoWeR bY; Lider: CSG @ Marius_
 5. ATENTIE ! 1. Cererea trebuie sa fie sub numele de: [Cerere Clan] Si numele clanului. 2. Pentru a face cerere aveti nevoie de 5 membrii, care sa aprobe ca sunt in clan lasand un reply la cererea dvs. 3. Daca vor fi prinsi mai multi de 3-4 jucatorii din clan cu coduri clanul va fi sters deoarce se prespune ca este un clan de codatii, asa ca aveti grija ce membrii va luati ! 4. Aveti voie sa aveti doar 2 Co Lideri. MODEL CERERE CLAN ! Nume Clan: Tag Clan: Lider Clan: Co-Lider/ii: Membrii: Vechime Clan: Categorile dorte pe ts3:
 6. Pentru a face acest lucru urmariti urmatori pasi: 1. Intrati pe youtube si va alegeti melodia. 2. Apasati pe link ul de la melodie si il copiati. 3. Intrati pe profilul vostru si in dreapta profilului aveti Profile Song. 4. Apasati pe el si dupa da ti upload song 5. Puneti linkul de la melodia dorita si da ti save iar melodia va fi pe profil la voi.
 7. Bun venit ! Sper sa ai o sedere placuta pe comunitatea noastra!!
 8. In general acest lucru este datoria helperilor ( de pe forum ), dar si tu ca membru poti face asta. 1.in partea dreapta a fiecarui topic/post gasim optiunea report post, daca apropiem cursorul de la mouse de acea zona 2. Dupa ce apasam pe ,,report post'' se va deschide urmatorul meniu in care putem adauga niste comentarii legat de motivul pentru care dati warn acelui topic, tot odata puteti adauga si niste fisiere in caz ca este necesar, iar la final apasati pe submit report, iar un membru staff se va ocupa de acesta
 9. Pentru a face acest lucru urmareste urmatorii pasi: 1.Apesi pe profilul tau din coltul din dreapta. 2.Apesi pe account settings. 3.Te duci la Signature 4.plasezi semnatura in spatiul acordat.
 10. 1. Persoana reclamata: 2. Link catre profilul celui reclamata: 3. Fapta: 4. Dovada: 5. Topicul(optional): REGULI ! Este necesar sa prezentati o dovada valida, altfel reclamatia se anuleaza. Nu comentati aiurea , la reclamatie posteaza doar reclamatul, reclamantul si cei ce au dovezi aditionale. Titlul topicul trebuie sa fie [ Reclamatie ,,Nume membru staff reclamat'' - ,, motiv ''] ( ex. Reclamatie Aleku - abuz ). Daca nu esti implicat, nu posta. Aici se fac reclamatii doar pentru membrii staff ai FORUMULUI.
×
×
 • Create New...